بانيه ممحشي على طريقتي
صفحة 1 من اصل 1
بانيه ممحشي على طريقتي
تشيكن رول (بانيه محشى )
" يقدم لـ 8 أشخاص، مدة الاعداد 60 دقيقة.
المقادير: كيلو فراخ بانيه ( صدور فراخ مخلية )، نصف كيلو فلفل ألوان أحمر وأصفر وأخضر، نصف كيلو جبنة موزريلا، بصلتان، 4 فصوص ثوم، للتغطية 1 كوب كريمة لبانى
طريقة الاعداد: 1 ـ تتبل الفراخ بالبصل والملح والفلفل والبهارات وحبة طماطم تبشر مع البصل
2 ـ يجهز الفلفل بتقطيعه قطع صغيرة وكذلك البصل والثوم وتشوح كل هذه المقادير بالزيت وبعد ذلك تضاف الموزريلا.
3 ـ تدهن صينية ببعض الزيت .
4 ـ تلف الفراخ بالفلفل والموزريلا على هيئةأصابع ومن ثم توضع الفراخ فى الصينية وتغطى بالكريمة اللبانى.
5 ـ تدخل الفرن لمدة نصف ساعة فقط ومن ثم ترفع للشواية.
6 ـ للتزيين بعض البقدونس فوق الطبق ( بألف صحة وعافية ). "
[img][/img]
" يقدم لـ 8 أشخاص، مدة الاعداد 60 دقيقة.
المقادير: كيلو فراخ بانيه ( صدور فراخ مخلية )، نصف كيلو فلفل ألوان أحمر وأصفر وأخضر، نصف كيلو جبنة موزريلا، بصلتان، 4 فصوص ثوم، للتغطية 1 كوب كريمة لبانى
طريقة الاعداد: 1 ـ تتبل الفراخ بالبصل والملح والفلفل والبهارات وحبة طماطم تبشر مع البصل
2 ـ يجهز الفلفل بتقطيعه قطع صغيرة وكذلك البصل والثوم وتشوح كل هذه المقادير بالزيت وبعد ذلك تضاف الموزريلا.
3 ـ تدهن صينية ببعض الزيت .
4 ـ تلف الفراخ بالفلفل والموزريلا على هيئةأصابع ومن ثم توضع الفراخ فى الصينية وتغطى بالكريمة اللبانى.
5 ـ تدخل الفرن لمدة نصف ساعة فقط ومن ثم ترفع للشواية.
6 ـ للتزيين بعض البقدونس فوق الطبق ( بألف صحة وعافية ). "
[img][/img]
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى